Închide

Caută

Închide
Caută

GENERAL

Termenele și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri de către TIMTIM WORK S.R.L., prin intermediul magazinului virtual www.monsteria.ro către cumpărător și pot fi modificate oricând de către TIMTIM WORK S.R.L. fără notificare prealabilă.

Prin accesarea online a site-ului www.monsteria.ro, utilizatorii sunt de acord să respecte termenele și condițiile indicate în această secțiune și legile în care se află. Toți utilizatorii care accesează magazinul sunt rugați să citească cu atenție termenele și condițiile. Utilizarea site-ului se face în conformitate cu legile actuale ale României. Termenele și condițiile pot fi modificate prin actualizarea site-ului, noile termene și condiții intră în vigoare imediat după ce publicarea este disponibilă tuturor utilizatorilor. Nu există alte termene și condiții acceptate pe acest site, cu excepția celor publicate aici.

CUMPĂRĂTOR: persoană fizică / persoană juridică sau altă entitate juridică ce emite o comandă, și a acceptat termenele și condițiile implicate în utilizarea site-ului web, furnizând toate datele necesare pentru achiziționarea unui produs;

VÂNZĂTOR www.monsteria.ro este proprietatea TIMTIM WORK S.R.L., având sediul social în Brașov, Jud. Brașov, Strada Carpaților, Nr. 53, Bl. D19, Sc. A, Et. 3, Ap. 11, înregistrată sub J8/358/06.02.2023 la data de 07.02.2023, CUI 47579996.

COMANDĂ – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între vânzător și cumpărător, prin care vânzătorul este de acord să livreze bunurile și cumpărătorul este de acord să primească aceste bunuri și să facă plata acestora.

BUNURI – orice produs, inclusiv documentele și serviciile menţionate în comandă, care urmează a fi furnizate de către vânzător.

SITE: Reprezintă site-ul web aparținând TIMTIM WORK S.R.L. la următoarea adresă web www.monsteria.ro, prin care utilizatorul are acces la informații despre serviciile și produsele oferite de vânzător.

UTILIZARE ABUZIVĂ: se referă la folosirea site-ului contrare legilor vamale și legale active de utilizare și în orice alt mod care ar putea dăuna TIMTIM WORK S.R.L..

COPYRIGHT

Toate imaginile și produsele publicate pe site-ul www.monsteria.ro aparțin vânzătorului. Elementele de grafică și design care apar pe site, numele site-ului precum și însemnele grafice nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului.

CONFIDENTIALITATE

Vânzătorul nu va înstrăina date personale confidențiale de la utilizatorii săi față de terți. Datele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului / comenzii și pot fi făcute cunoscute numai cu consimțământul scris al cumpărătorului.

Conform Legii nr. 677/2001 privind protecția și recuperarea datelor de utilizare a consumatorului și Legea nr. 506/2004 privind utilizarea datelor cu caracter personal și protejarea vieții private în timpul comunicării electronice,  vânzătorul are obligația de a utiliza, în condiții de siguranță și numai în scopurile menționate, datele personale de la orice client. Scopul colectării datelor este de a opera și de a livra comenzi către utilizator / cumpărător.

COMENZI

Acceptarea unei comenzi plasate pe site este supusă respectării procedurii instituite de vânzător, exprimată printr-o succesiune de etape diferite pe care clientul trebuie să le urmeze pentru a valida comanda. Orice comandă validată de client presupune acceptarea tuturor clauzelor acestor termene și condiții. O confirmare prin email care rezumă comandă (produsele, prețurile, cantitatea etc.) va fi trimisă clientului de către vânzător în cel mai scurt timp posibil. În acest scop, clientul acceptă oficial utilizarea emailului pentru a primi confirmarea conținutului comenzii sale de la vânzător.

PLATA

Plata produselor se poate realiza momentan în 2 modalități:

  • Plată prin transfer bancar

Pentru această opțiune, la finalizarea comenzii se va primi un email cu informațiile necesare pentru efectuarea plății. După ce banca a confirmat plata, comanda va fi procesată.

  • Plată ramburs prin curierul rapid.

Doar pentru comenzile plasate cu livrare prin curier rapid.

  • Plată cu cardul online

Plata este procesată de către NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L., cu sediul Bd. Dimitrie Pompeiu nr 9-9A, Iride Business Park, Cladirea nr. 24, camera 4A, et. 4, sector 2, 020335 BUCUREȘTI prin intermediul platformei lor.

Plata online va trebui efectuată înaintea livrării comenzii. Pentru a asigura securitatea datelor dumneavoastră, detaliile cardului vor fi criptate. De asemenea, banca dumneavoastră emitentă poate efectua controale de securitate și poate confirma plasarea comenzii. Procesatorul de plăți contractat nu efectuează și conversie valutară.

ANULAREA SAU MODIFICAREA COMENZII

În cazul solicitării modificării sau anularii unei comenzi, clientul este obligat să anunțe acest lucru prin email. Solicitările de modificare sau anulare a unei comenzi se vor onora doar dacă sunt anunţate cu cel puţin 6 ore înainte de predarea comenzii către curier.

În cazul în care clientul a achitat contravaloarea comenzii și își revocă acordul exprimat în favoarea anularii comenzii, TIMTIM WORK S.R.L. va anula comanda acestuia fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese.

Vânzătorul are dreptul de a anula o comandă plasată de cumpărător doar după informarea cumpărătorului în prealabil, în următoarele cazuri: neacceptarea de către banca emitentă a cardului cumpărătorului, a tranzacției, invalidarea tranzacției de către procesatorul de plăți folosit de vânzător, datele furnizate de către cumpărător sunt incomplete și/sau incorecte, produsele au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date.

LIVRAREA

Produsele se livrează de către vânzător, direct la domiciliul cumpărătorului / adresa specificată de acesta prin compania de curierat rapid. Costul de livrare prin firma de curierat este de 20 lei. Transportul estre gratuit în cazul în care valoarea produselor comandate este mai mare de 300 de lei. 

Pentru comenzile din București, acestea se pot preda personal. În acest caz, se va primi un email pentru a stabili locul și data de unde se poate ridica comanda.

Livrarea articolelor se realizează în termen de maxim 10 zile lucrătoare – în funcție și de stocul existent al produselor. Timpul de livrare este variabil în funcție de disponibilitatea articolelor.

Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare.

RĂSPUNDERE

Vânzătorul se obligă să expedieze bunurile și serviciile în sistem de curierat door-to-door către cumpărător.

Vânzătorul se eliberează de riscurile și responsabilitățile asociate cu bunurile și serviciile în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care vânzătorul colaborează sau către reprezentantul cumpărător.

Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către vânzător a oricărei din obligațiile sale conform comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea bunurilor după livrare și în special pentru pierderea produselor.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor și serviciilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Vânzătorul își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site fără notificare prealabilă.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula livrarea de produse și de a anunța clientul în cel mai scurt timp, dacă livrarea nu s-a efectuat încă, în cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date.

Vânzătorul nu garantează disponibilitatea în stoc a produselor. În perioada sărbătorilor este posibil să existe o discontinuitate a stocurilor.

Produsele Monsteria au scop decorativ și nu sunt destinate consumului. Nu încurajăm să le lăsați la îndemâna copiilor, pentru a nu risca să fie ingerate. În cazul în care acest lucru se întamplă, TIMTIM WORK S.R.L. nu își asumă nicio responsabilitate.

TIMTIM WORK S.R.L. nu creează produse personalizate sau în baza unei comenzi. Excepție fac doar contractele de anvergură și proiectele pe care vânzătorul consideră că și le poate asuma.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, vânzătorul își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă.

Vânzătorul nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri publicate pe site.

Valoarea maximă a obligațiilor vânzătorului față de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de vânzător la respectiva comandă, de la client.

Produsele comercializate pe site sunt destinate utilizării personale, iar revânzarea acestora este strict interzisă, conform Codului Fiscal.

Informațiile de pe acest site pot fi tipărite numai pentru uz personal dar nu pot fi utilizate în alt tip de document fără consimțământul scris al vânzătorului.

Facem toate eforturile pentru afişarea reala şi corectă a imaginilor, însă în funcţie de calibrarea şi rezoluţia fiecărui monitor, există posibilitatea ca acestea să fie diferite faţă de produsul în original.

Vânzătorul nu va fi făcut responsabil pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

MODIFICĂRI

Informațiile prezentate pe site cumpărătorului au caracter informativ și pot fi modificate de către vânzător, fără o anunțare prealabilă. Descrierile produselor pot fi incomplete, însă vânzătorul face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante, pentru ca produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achiziționat.

POLITICA DE RETURNARE

Conform OUG 34/2014 revizuită, cumpărătorul are dreptul să notifice în scris vânzătorului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. 

Orice produs returnat trebuie:

să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare;

să fie livrat în cutia originală și cu toate etichetele atașate;

ambalat în folia de protecție în care a fost trimis.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut și expedierea, respectiv prin firma de curierat. Nu se acceptă returnarea produselor prin poștă. La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata dacă îndeplinește condițiile mai sus menționate, în caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care conțin produse în altă stare decât cea în care au fost livrate, cele care nu au fost returnate folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut și expedierea, cele a căror returnare nu a fost notificată în prealabil, precum și cele care conțin produse deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzătoare din partea Clientului.

Banii se vor restitui în decurs de o săptămână. Pentru ca acest lucru să fie posibil, Clientul va primi un email în care este rugat să ofere datele contului în care se returnează banii, împreună cu numele titularului contului, în urma căruia i se va trimite o factură storno.

INSTRUCȚIUNI DE FOLOSIRE

Produsele Monsteria sunt realizate manual din lut polimeric. Întreţinute cu atenţie și urmând recomandările noastre, acestea își vor păstra calităţile și vă veţi bucura de ele cât mai mult timp.

Utilizaţi produsele cu grijă.

Pentru o bună protecţie, este preferabil să păstraţi bijuteriile în cutia originală.

Este recomandat să înlăturaţi bijuteriile în timpul activităţilor fizice sau casnice.

Evitaţi contactul bijuteriilor cu parfum, produse cosmetice, fixativ sau alte substanţe chimice.

Vă rugăm să feriți produsele de foc sau alte surse de căldură puternică.

Nu sunt recomandate copiilor cu vârsta sub 5 ani.

NEMULȚUMIRI ȘI CONCILIERE CLIENȚI

Dacă aveți probleme legate de o comandă sau produs, ne puteți lăsa un mesaj prin intermediul site-ul www.monsteria.ro, secțiunea Contact sau ne puteți scrie la adresa de email contact@monsteria.ro.

Dacă vor exista anumite neînțelegeri între TIMTIM WORK S.R.L. și clienții săi, vom opta pentru rezolvarea pe cale amiabilă. În caz contrar, neînțelegerile vor fi rezolvate apelând la organele specializate.

TERMENE ȘI CONDIȚII PE SCURT

Obligațiile utilizatorului:

a. Să foloseasca site-ul www.monsteria.ro doar în scopuri legale.

b. Să respecte dreptul de copyright care se aplică tuturor informațiilor de pe site.

c. Să nu violeze securitatea site-ului, în caz contrar putând fi acționat în justiție.

d. Să nu facă răspunzătoare și să nu acționeze în justiție vânzătorul pentru pretențiile ridicate de terți sau pentru orice pierdere provocată de ignorarea acestor condiții.

Produsul a fost adăugat în coș